Μια σύντομη ιστορία...

Το Στάζει Μέλι γεννήθηκε από την ανάγκη μας να αφήσουμε τον έντονο και αγχωτικό τρόπο ζωής της πόλης και να ζήσουμε στην φύση. Η ενασχόλησή μας με την μελισσοκομία ξεκίνησε αρχικά ερασιτεχνικά με μία μόνο κυψέλη. Δεν άργησε αυτή η μία κυψέλη να φέρει άλλες και άλλες… και όπως συμβαίνει με αρκετούς νέους μελισσοκόμους, παθιαστήκαμε και εμείς με τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών. 
Λίγα χρόνια αργότερα, ύστερα από πολύ αφοσίωση σε αυτό που κάναμε και με αρκετή βοήθεια από την οικογένειά μας, αρχίσαμε την επαγγελματική παραγωγή βασιλικού πολτού, γύρης και πρόπολης. Στην συνέχεια προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παράγωγα της κυψέλης και να υιοθετήσουμε έναν απόλυτα φυσικό τρόπο ζωής δημιουργήσαμε χειροποίητα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος από μελισσοκέρι και μέλι αποκλειστικά και μόνο για εμάς και την οικογένειά μας. Έπειτα από προτροπή των φίλων μας, να μοιραστούμε με περισσότερο κόσμο αυτά που κάναμε με πολύ φροντίδα και αγάπη, «ωρίμασε» αυτό που πραγματικά είναι σήμερα το Στάζει Μέλι.
Γιατί το Στάζει Μέλι δεν είναι απλά ένα μέλι... είναι στάση ζωής!

Σήμερα συνεχίζουμε την προσπάθεια για εξέλιξη, με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος που είχαμε όταν ξεκινήσαμε πριν από δέκα χρόνια, αλλά και με την ωριμότητα πλέον να αισθανόμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που μας προσφέρουν οι μέλισσες.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, ακατέργαστα όπως ακριβώς μας τα προσφέρει η φύση και όπως ακριβώς θα τα προσφέραμε και εμείς οι ίδιοι στο παιδί μας.